Aanhanger verzekeren

Voordelig je aanhanger verzekeren

Je hebt net een aanhangwagen gekocht en vraagt je af of het verplicht is om deze te verzekeren. Het antwoord is nee, de aanhanger is gedekt onder de WA-verzekering van je auto. Echter, het is belangrijk om te weten dat eventuele schade aan de aanhanger niet wordt vergoed. Daarom is het zeker aan te raden om een verzekering voor je nieuwe aanhanger af te sluiten.

Maar waar kun je eigenlijk terecht om je aanhanger, trailer of caravan te verzekeren?

Bij ons kun je je aanhanger of trailer verzekeren op de caravanverzekering. De caravanverzekering van Unigarant is speciaal ontworpen voor caravans, aanhangers en trailers, en biedt een voordelige dekking. Het afsluiten van deze verzekering neemt slechts enkele minuten in beslag. Zodra je de verzekering hebt afgesloten, ontvang je de polis via e-mail en is je aanhanger volledig verzekerd.

We staan klaar om je te helpen bij het verzekeren van je waardevolle aanhangwagen, zodat je met een gerust hart de weg op kunt gaan.

Neem vandaag nog contact met ons op en zorg voor een goede bescherming van jouw aanhanger.

Premie Aanhanger

Waarom deze aanhanger verzekering?

  1. 5 jaar nieuwwaarde garantie bij nieuwe aanhangwagen;
  2. 3 jaar aanschaf garantie bij 2e hands aanhanger;
  3. Standaard is aansprakelijkheid, brand, diefstal, verkeersschade en vandalisme verzekerd;
  4. Zelf nog aan te vullen met extra dekkingen.

Aanhanger verzekeren is dus niet verplicht

Je bent niet verplicht een aanhangwagen te verzekeren, zodra de aanhanger is aangekoppeld aan een trekkend voertuig, is de aanhanger verzekerd onder de WA dekking van het trekkend voertuig. De aanhanger is WA verzekerd tot dat deze veilig buiten het verkeer tot stilstand is gekomen. Eventuele schade aan je eigen aanhangwagen is niet gedekt. Een aanhanger heeft vaak een behoorlijke dagwaarde, het is dan verstandig om een verzekering af te sluiten voor schade aan de aanhangwagen zelf.

Aanhang verzekering aanvragen

Selecteer “Trailer”. Vul de rest van de vragen in en druk op de knop bereken premie.

premie aanhanger berekenen

Is de premie akkoord dan kun je doorgaan en direct de aanhangwagen verzekeren. Heb je nog vragen? Je kunt ons bellen, we helpen je graag met vragen en met het invullen van het formulier.