Aanhanger verzekeren

Aanhanger verzekeren? Een voordelige verzekering voor je aanhangwagen

Je bent in het bezit van een aanhangwagen en je wilt de aanhanger verzekeren. Maar waar verzeker je nu een aanhanger?

Wij hebben de oplossing. Het is de caravanverzekering van Unigarant, met deze verzekering kun je ook je aanhanger of trailer verzekeren. Dit is een voordelige en betaalbare verzekering voor de aanhanger. Deze aanhangwagenverzekering stel je zelf samen voor de dekking die jij wilt, zo betaal je nooit teveel.

Premie Aanhanger

Voordelen aanhanger verzekering:

  • 5 jaar nieuwwaarde garantie bij een nieuwe aanhangwagen;
  • Of 3 jaar aanschaf garantie bij 2e hands aanhangers;
  • Standaard is aansprakelijkheid, brand, diefstal, verkeersschade en vandalisme meeverzekerd;
  • Zelf de aanvullende dekkingen kiezen, dus altijd de verzekering én premie op maat

Moet ik mijn aanhanger verzekeren?

Je bent niet verplicht een aanhangwagen te verzekeren, zodra de aanhanger ia aangekoppeld aan een trekkend voertuig, is de aanhanger verzekerd onder de WA dekking van het trekkend voertuig. De aanhanger is WA verzekerd tot dat deze veilig buiten het verkeer tot stilstand is gekomen. Eventuele schade aan je eigen aanhangwagen is niet gedekt. Een aanhanger heeft vaak een behoorlijke dagwaarde, het is dan verstandig om een verzekering af te sluiten voor schade aan de aanhangwagen zelf.

Aanhang verzekering aanvragen

Vul in of je een nieuwe aanhanger of een 2e hands aanhanger bezit en selecteer “Trailer”. Vul ook de overige vragen in en druk op de knop bereken premie.

premie aanhanger berekenen

Ben je tevreden over de premie dan kun je meteen de aanhangwagen verzekering aanvragen. Heb je nog vragen? Je kunt ook ook bellen, we regelen het graag voor je.