Dekking

Dekking paardentrailerverzekering

Bij Veenstra & de Jong Assurantiën begrijpen we dat het welzijn van je paard en de bescherming van je paardentrailer essentieel zijn. Onze paardentrailerverzekering biedt een uitgebreide dekking om ervoor te zorgen dat zowel jij als je paard met een gerust hart de weg op kunnen.

Basisdekking:

Een uniek voordeel van onze paardentrailerverzekering is dat bij de basisdekking ook schade veroorzaakt door het eigen paard is verzekerd. Dit betekent dat eventuele schade die je trailer oploopt als gevolg van het gedrag van jouw paard automatisch gedekt is. Of het nu gaat om krassen, bijtsporen of andere schade door onverwacht gedrag van je paard, dit is allemaal verzekerd binnen de basisdekking van de paardentrailerverzekering.

Daarnaast heb je standaard recht op 3 jaar aanschafwaardegarantie bij 2e hands paardentrailers en 5 jaar nieuwwaarde garantie bij nieuwe paardentrailers.

Aanvullende dekkingen

Hagel- en stormschade

Naast de basisdekking bieden we aanvullende opties om je nog beter te beschermen. Daarom kun je bij ons kiezen voor aanvullende dekking tegen hagel- en stormschade. Dit betekent dat als je trailer schade oploopt door harde wind, hagel of andere weer gerelateerde omstandigheden, deze kosten worden vergoed.

Rechtsbijstand

In het geval van geschillen, juridische problemen of schade, bieden wij de mogelijkheid om rechtsbijstand mee te verzekeren. Deze aanvullende dekking zorgt ervoor dat je professioneel juridisch advies krijgt en dat eventuele juridische kosten worden gedekt. Zo ben je niet alleen beschermd tegen fysieke schade aan je paardentrailer, maar ook tegen mogelijke juridische complicaties. De rechtsbijstandsverzekering helpt je ook bij het verhalen van eventuele schade op de tegenpartij.

Voordelen om je trailer te verzekeringen bij Veenstra & de Jong

  • Deskundig advies: ons ervaren team staat klaar om je te voorzien van deskundig advies en om al je vragen te beantwoorden.
  • Snelle schadeafhandeling: in het geval van schade zorgen wij voor een efficiënte en snelle afhandeling, zodat je zo snel mogelijk weer op pad kunt met een gerepareerde trailer.
  • Flexibele dekkingen: wij begrijpen dat elke situatie anders is. Daarom bieden wij verschillende dekkingen, zodat je de dekking kunt aanpassen aan jouw specifieke behoeften.

Bereken via onderstaande link gemakkelijk de premie voor je paardentrailer. Vul bij  :“soort” trailer in. Vul daarna het formulier verder in en vraag de paardentrailer verzekering direct aan.

Gemakkelijk snel en online de premie berekenen

Bij Veenstra & de Jong Verzekeringen staan we garant voor uitgebreide dekking en betrouwbare service. Neem vandaag nog contact met ons op om je paardentrailer te verzekeren en met een gerust hart de weg op te gaan.

Voorwaarden