Hulpverlening paardentrailer

Hulpverlening bij Schade of Ongeval voor je Paardentrailer

Niets is vervelender dan schade oplopen onderweg, vooral als je je kostbare paard bij je hebt. Uiteraard staat het welzijn van je paard voorop, maar in het geval dat je paardentrailer aanzienlijke schade oploopt en niet meer verder kan, biedt deze verzekering passende dekking.

Met deze paardentrailer verzekering is hulpverlening standaard inbegrepen. De ANWB Alarmcentrale komt in actie op verzoek van of namens verzekeringsmaatschappij Unigarant. Ter plaatse biedt de ANWB assistentie. Als het niet mogelijk is om veilig door te rijden, regelen zij het transport van de trailer naar een lokale reparateur.

Wanneer je ver van huis bent en de paardentrailer niet meer kan rijden, zal de verzekeraar zorgen voor repatriëring van je trailer of aanhanger.

Repatriëring:

In geval van repatriëring brengt de verzekering je paardentrailer terug vanuit het buitenland naar Nederland. Dit gebeurt na overleg en afstemming met de ANWB Alarmcentrale, en alleen als:

  • De paardentrailer of het trekkende motorrijtuig dusdanig beschadigd is door een schadegebeurtenis dat veilig terugrijden na een noodreparatie niet mogelijk is.
  • De paardentrailer niet binnen vier dagen gerepareerd kan worden.

Vervangende Paardentrailer:

Bij deze situatie kan de ANWB ook een vervangende paardentrailer regelen, zodat jij en je paard veilig naar huis kunnen. Ze coördineren tevens het transport van de paardentrailer naar de dichtstbijzijnde reparateur. Bovendien wordt gezorgd voor berging, afslepen en opruimen als de paardentrailer door een gedekte schadeoorzaak niet meer rijdbaar is.