Ruitersport artikelen

Paardrijden is intensief en ontspannend. Geniet je in je vrije tijd actief van je paardensport of hobby? Denk er aan om deze spullen goed te verzekeren. Daarmee is de kostbare uitrusting van het hele gezin verzekerd tegen schade, diefstal en verlies, het hele jaar door en overal ter wereld. Dus ook bij je thuis. Als er wat misgaat, kunt je rekenen op een snelle schade afwikkeling, zodat je weer onbezorgd met je hobby verder kan!

De gehele uitrusting van jouw paard goed verzekerd

Voor je zadel is er de zadelverzekering, naast het verzekering van je zadel kun je ook andere zaken verzekeren zoals het hoofdstel, jouw rijlaarzen en allerlei spullen die je gebruikt tijdens je sportbeoefening. Om deze ruitersport artikelen goed te verzekeren, thuis en onderweg, kun je de inboedelverzekering van Unigarant aanvragen. Klik buitenhuis dekking aan, je spullen zijn nu overal verzekerd.

Overal ter wereld verzekerd tegen diefstal, verlies en schade

Hoe zuinig je ook bent op je spullen, ze kunnen altijd stuk gaan of gestolen worden. Hier is de inboedelverzekering met buitenhuis dekking uitermate geschikt voor. De ruitersport spullen zijn verzekerd tegen diefstal, verlies en schade. Wil je elektronica, zoals smartphones en tablets ook buiten je huis meeverzekeren, kies dan ook voor de smartphone en tablet dekking.

Premie ruiterartikelen

Hoe vraag ik de buitenhuis dekking aan voor de sportspullen aan?

Klik op de knop. Bereken de premie en vraag de verzekering online aan. Wil je advies of hulp bij het aanvragen van deze verzekering? Bel ons even. We helpen graag!