Ruitersport artikelen

De ruitersport en paardrijden is spannend en ontspannend tegelijk. Geniet je in je vrije tijd actief van je paardensport of hobby? Denk dan aan onze speciale hobby- en sportverzekering. Daarmee is de kostbare uitrusting van het hele gezin verzekerd tegen schade, diefstal en verlies, het hele jaar door en overal ter wereld. Dus ook bij je thuis. Als er wat misgaat, kunt je rekenen op een snelle schade afwikkeling, zodat je weer onbezorgd met je hobby verder kan!

De gehele uitrusting van jouw paard goed verzekerd

Voor je zadel is er de zadelverzekering, naast het verzekering van je zadel kun je ook andere zaken verzekeren zoals het hoofdstel, jouw rijlaarzen en allerlei spullen die je gebruikt tijdens je sportbeoefening, hiervoor kun je de sport en hobbyverzekering afsluiten.

Overal ter wereld verzekerd tegen diefstal, verlies en schade

Hoe zuinig je ook bent op je spullen, ze kunnen altijd stuk gaan of gestolen worden. Hier is de hobby sportartikelen verzekering uitermate geschikt voor. De spullen van het hele gezin zijn verzekerd tegen diefstal, verlies en schade.

Premie berekening ruiterartikelen

Het eigen risico is 25,- per gebeurtenis.

Hoe vraag ik de sport en hobbyverzekering aan?

Vul het online aanvraagformulier sport en hobbyverzekering in of print onderstaand aanvraagformulier, invullen en insturen naar:

Veenstra & de Jong Assurantiën, Antwoordnr. 1021, 8440 VB  Heerenveen.

Aanvraagformulier hobby en sportartikelen Voorwaarden sportartikelen